BEASTIE SMASH

Recentebeoordeling


3 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Beastie Smash. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 21:33 Duurde 1 uur voor bestelling klaar was en dan 30min voor bestelling bij ons was. Wonen op 10min van restaurant. Bezorger kreeg 2 bestellingen mee in totaal verschillende richtingen. Eten was koud.
11 mei 2024 om 20:04 Met de lange levertijd moet je rekening houden maar voor de rest was alles in orde! De addictive saus is niet heel speciaal, maar de frietjes waren echt top! Ook de burgers smaakte ons zeker, alleen waren de broodjes al vrij wak bij aankomst.
9 apr 2024 om 22:42 Ik moest heel lang wachten op mijn bestelling. Mijn bestelling klopte ook niet helemaal , ik had extra kip besteld bij mijn kip burger maat ipv extra kip lagen er extra jalapenos op. Verder was de kip een beetje aangebrand en het eten was niet warm.
5 apr 2024 om 14:58 Voornamelijk lekker
4 apr 2024 om 7:13 Bij de bestelling werd aangegeven dat het 40 minuten zou duren. Uiteindelijk bleef de timer meer dan een half uur hangen op 10 minuten. Tegen dat het eten werd geleverd was het lauw en verweekt. De broodjes vielen uiteen en de frietjes waren plat.
26 mrt 2024 om 22:47 Restaurant neem niet op en 20 min na bezorgtijd aangekomen dus 1u15 in totaal
24 mrt 2024 om 11:42 Eten was echt shit. Dit is niet de kwaliteit die ik gewend ben van Beastie burgers. Burger was koud, adictive saus zat er niet op, enkel sla geen tomaat, ik had duidelijk aangegeven geen komkommer, zit er komkommer op....
5 mrt 2024 om 10:35 Verkeerde bestelling geleverd Verkeerde burgers Portie zoete aardappel frieten Niet mee gegeven dus werd hier opgelicht voor 5 euro. De zaak opgebeld en niemand wilde de telefoon afnemen dus Hier gaan we niks meer bestellen
2 mrt 2024 om 21:00 Het eten was nog super warm en heerlijk!
23 feb 2024 om 23:34 The food was delicious and feels like it's good quality 10/10
11 feb 2024 om 21:24 50 minuten langer dan aangeven op de tracker, ijs- en ijskoud.
10 feb 2024 om 20:37 My order is not ok